Overvejer du at få omkodet låsene i din bolig? eller trænger din bolig til et låseservice, så du er helt sikker på at din lås er up to date?

Hos DELOCKS+ kan vi hjælpe dig med omkodning af dine låse. Vores dygtige låsesmede står klar til at hjælpe dig i Hvidovre, Rødovre, Friheden, Avedøre Holme, København og omegn. Vi hjælper både private såvel som erhverv, der har brug for at få omkodet en eller flere låse.

Vi har over 28 års erfaring i låsebranchen. Vi kan derfor sagtens hjælpe dig, når du ønsker en omkodning af din lås. Vi kan omkode alle låsesystemer, uanset om det er en traditionel Ruko-lås eller et helt andet låsesystem.

Omkodning af en lås er ikke det eneste, vi kan være behjælpelige med. Vi er også på pletten, når du skal bruge en udvidelse af et låsesystem, eller hvis du skal have repareret dit nuværende låsesystem. Vi udføre låseservice, alt efter hvad du har behov for.

Hvorfor skal jeg omkode mine låse?

Der er ikke ret mange mennesker der er klar over, at deres nøgler og låse system kan være forældede. Når der er gået 10 år eller mere kan dit system være så slidt at det er langt nemmere for tyvene at bryde ind i din bolig.

Derfor anbefaler vi at man efter nogle år bestiller et låseservice, hvor vi kommer ud og tjekker om alting er som det skal være, og kommer med vores anbefaling til hvad der kunne gøre din bolig mere sikker.

Hvis det er nødvendigt vil vi anbefale en omkodning af din lås, da det har en rigtig stor betydning for sikkerheden i din bolig.
Omkodning kan også være relevant, når du har fået en ny bolig, eller du har mistet nøglen til din nuværende.

Omkodning af låsesystemer

Der er mange situationer, hvor det kan være relevant og endda en nødvendighed at foretage en omkodning af din lås. Har du alt for mange nøgler til dine døre, kan du få omkodet låsene, så du kun skal bruge én nøgle

På den måde kan du bruge den samme nøgle til:

  • Hoveddøren
  • Postkassen
  • Garagen
  • Redskabsrummet

​Hvad er prisen på omkodning af lås?

Vores priser afhænger af, hvad det er, vi skal hjælpe dig med. Prisen kan derfor variere fra opgave til opgave. Du har dog altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud på omkodning af lås.

Giv os et kald på 30 24 7 365 eller skriv en mail til kontakt@delocksplus.dk hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.