Hos DELOCKS+ sørger vi for, at din ejendom altid er i sikkerhed og velfungerende. Vi tilbyder en servicekontrakt, som giver dig den tryghed og ro, du har brug for. Vi kommer ud og foretager et grundigt servicetjek to gange om året, hvor vi justerer og smører låse og dørpumper. På den måde er din ejendom alt sikret efter alle standarder

Vi har mange års erfaring med låseservice og har alle de nødvendige certifikater til at udføre arbejdet. Vores ansatte tilbyder alt inden for låseservice, herunder udskiftning af låse, reparation af låse, installation af låse og andre mekaniske dele. Vi kan også hjælpe dig med at få adgang til dit hjem eller kontor, hvis du har mistet nøglerne.

Få en uforpligtende gennemgang på din adresse

Få en uforpligtende gennemgang af din ejendom. Vi kommer gerne ud til din adresse og gennemgår dine låsesystemer, så du kan få et klart billede af, hvad du har brug for. Her får du et uforpligtende tilbud på din servicekontrakt, og hvilke fordele du har med en aftale hos Delocks+.

Vores personale udfører opgaver på hele Vestegnen og København. Ring til os med det samme, så hjælper vi dig med at få den bedste løsning til din ejendom eller virksomhed.