Omkodning af låse

Har du mistet overblikket over, hvor mange nøgler du har til en lås, eller ønsker du at ensrette dine låse, så du sparer på antallet af nøgler? Hos os har vi over 35 års erfaring med omkodning af låse, og vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig med dine, uanset hvilket behov du har, og hvorfor du ønsker at få låsen ændret.

Omkodning af alle typer låse

I dag findes der mange typer af låse og lige så mange forskellige typer af nøgler, men du skal ikke være nervøs for, om vi kan omkode låsene hos dig, da vi har mange års erfaring med alle typer af låse og nøgler. Det betyder derfor intet for os, om det er en gammel dør, der skal have en ny og stærkere lås, eller om du blot har behov for at ensrette hele dit hjem, så du kun behøver at have en enkelt nøgle på dig, når du tager hjemmefra.
 
Årsagerne til, at du kan have behov for vores hjælp, er mange, og vi har set lidt af hvert igennem vores mere end 35 år som certificerede låsesmede. Du må derfor aldrig nogensinde stå tilbage med ubesvarede spørgsmål, da du trygt og roligt kan ringe til os, og vi kan sammen finde ud af, hvilket behov og hvilke ønsker du har omkring dine låse.

Omkodning af låse forbedrer din sikkerhed

Hvis du har tabt en nøgle, eller glemt hvor du har lagt din ekstra nøgle til hoveddøren, så kan det være en rigtig god idé at få omkodning af dine låse så hurtigt som muligt. Årsagen til dette er, at en nøgle hurtigt kan havne i de forkerte hænder, og du løber derfor en enorm sikkerhedsrisiko, hvis du ikke har styr på, hvor mange nøgler der kan komme ind i dit hjem og ikke mindst, hvor de alle er.
 
Det er dog ikke kun for at undgå indbrud, at du med fordel kan kontakte os, når du har mistet nøglen til dit hjem, men også for din egen skyld, da du naturligvis mangler den. Derfor kan vi hurtigt både give dig en ny og stærk lås, men vi kan i samme omgang også give dig et nyt sæt nøgler til denne, så du igen ubesværet kan komme ind i dit hjem, mens ingen andre kan.

Hvad koster omkodning af dine låse?

Prisen for omkodning af låse kan variere meget afhængig af, hvor mange låse, der er tale om, hvilken type de er, og hvor mange nøgler du ønsker til dem. Derfor kan du med fordel ringe eller skrive til os for at få et uforpligtende tilbud, så du ved, hvad arbejdet kommer til at koste dig, før vi kommer ud på din adresse og løser din låseopgave.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os på telefon 30 24 7 365 eller mailadressen kontakt@delocksplus.dk allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Hos os er du altid sikret en certificeret låsesmed med over 35 års erfaring til at klare din opgave, og vi skræddersyr naturligvis et tilbud til dig, der passer perfekt til din unikke situation og særlige behov.