Vores certificerede låsesmede har mange års erfaring med at udskifte låse til boliger, lejligheder og virksomheder. Det er muligt hos Delocks+ at få skiftet låse alle steder i din bolig: hoveddøren, postkassen, kælderdøre, terrassedøre osv. med mere end 35 års erfaring i branchen og mere end 1000 tilfredse kunder, har vi den rette ekspertise til at udskifte dine låse korrekt og til en god pris uden skjulte gebyrer.

Ring til os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af dine låse.

 

Udskiftning og montering af låse udført af fagfolk

DelockS+ har i mere end 35 år hjulpet en masse bolig og virksomhedsejere med at være trygge på deres adresse. Vi kan sagtens hjælpe dig med at udskifte alle dine låse uanset om det er en traditionel Ruko-lås eller et helt andet låsesystem. Det vigtigste for os er, at du har trygge omgivelser og kan holde tyvene væk.

Som firma har vi ekstra fokus på ordentlighed. Kort fortalt betyder det at vi ikke går fra din adresse før alt arbejde er udført rigtigt og til perfektion. Alle vores priser er fastsat fra start uden skjulte gebyrer. Du kan med ro i maven lade os udføre arbejdet fra A-Z, når vi skal udskifte dine låse eller låsecylindere. Som en ekstra service for dig, har vi naturligvis tilfredshedsgaranti. Det tør vi godt at tilbyde, da vi altid kan stå inde for vores arbejde.

Hvornår bør du udskifte din lås

Har du gamle låse i boligen, anbefaler vi klart i en tid med mange indbrud, at få udskiftet og monteret nye låse. Tyvene kan med det rette værktøj brække en lås op i vinduet eller hoveddøren, hvis det er en gammel og slidt lås. En anden årsag til at skifte lås er, hvis du har mistet din nøgle, som har adgang til dit hjem. Her kan vi nemt give dig ro i maven igen og udskifte og monterer låsene for dig.

Står du i et af ovenstående problemer, kan du ringe til os med det samme på 30247365. Vi kan løse dit problem med det samme.

Hvad koster udskiftning og montering af din lås?

Vores priser afhænger af, hvad det er, vi skal hjælpe dig med. Prisen kan derfor variere fra opgave til opgave. Du har dog altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud på udskiftning af lås.

Giv os et kald på 30 24 7 365, eller skriv en e-mail til kontakt@delocksplus.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig