Mange års erfaring

Vi tilbyder professionel låseservice og reparation af låse til ejendomme, virksomheder og boligforeninger. DELOCKS+ har 35 års erfaring inden for montering, udskiftning og reparation af låse i København og Vestegnen. Du kan være sikker på, at vi kan hjælpe dig med at få låsene repareret hurtigt og effektivt, så du ikke skal stå med den bekymring.

Du kan bl.a. få hjælp til:

Har I mulighed for at udføre reparation af låse på stedet?

Ja, vi har mulighed for at udføre reparation af låse på stedet. Vi har erfarne låsesmede, der kan hjælpe dig med at løse dit låseproblem. Vi kan reparere, udskifte eller installere nye låse, så du kan føle dig tryg og sikker mod ikke indbydende gæster. Vores arbejde og produkter høre til noget af det bedste på markedet. Ens ejendom er noget af det mest værdifulde og det skal sikres af de rette specialister.

Få den sikkerhed, som du I fortjener

Vores kompetente låsesmeder kan hjælpe dig med at sikre dit hjem. Vi kan reparere eller udskifte dine ruder og døre med nyere, patenterede låse, som ikke kan kopieres og som er mere robuste. Vores kunder bliver altid rådgivet til at få unikke løsninger, som ikke hjælper dem til den bedste sikkerhed. Tyve bliver mere smarte og har du nøgler, som nemt kan klones til din lås, er der god chance for at der kan ske tyveri.

Hvad skal jeg gøre, hvis min lås ikke kan repareres?

Hvis din lås ikke kan repareres, skal du kontakte en låsesmed for at få en ny lås installeret. En låsesmed kan hjælpe dig med at vælge den bedste løsning til dine behov og installere den nye lås, så du kan få adgang til dit hjem igen. Vi kan også hjælpe dig med at få den nye lås koblet op til et alarmsystem, så du kan føle dig tryg og sikker.

Få en gratis gennemgang af din bolig eller ejendom

Er du i tvivl om det er på tide af skifte låse eller reparere dem? Så kontakt DELOCKS+ på 30247365  eller brug formularen.

Vores team udfører arbejde i hele Vestegnen og København. Kontakt os nu, så hjælper vi dig med at finde den bedste løsning til din ejendom eller virksomhed.