Adgangskontrol

Ønsker du at sikre din virksomhed endnu bedre og samtidig gøre det nemt for dine ansatte at komme fra A til B? Med vores moderne og smarte muligheder for adgangskontrol system til erhverv, kan du bedre end nogensinde før beskytte dine værdier uden at gå på kompromis med brugervenlighed og komfort for dine ansatte.

Ring til os i dag. Så giver vi en gratis gennemgang på din adresse.

Få nemt elektronisk adgangskontrol

Alle vil gerne optimere sikkerheden på arbejdspladsen, men hvad er det smarteste, man kan gøre? Den bedste og smarteste måde, hvorpå man kan sikre sin arbejdsplads, er ved at få installeret elektronisk adgangskontrol system i hele bygningen, da det både gavner dine ansattes tryghed og giver dig fuld kontrol som arbejdsgiver.

Med elektronisk adgangskontrol kan du nemt og enkelt styre, hvilke ansatte der skal have adgang til hvilke dele af arbejdspladsen og samtidig forsikre dem, at der ikke kan komme ubudne gæster ind i arbejdstiden. Dette kan gøres nemt med en brik, der kan åbne specifikke døre og som nemt kan aktiveres og deaktiveres fra din position som styrmand på systemet.

Dette er en fordel, hvis du ansætter nye folk, eller en ansat mister sin adgangsbrik og er på denne måde langt mere sikkert end en fysisk nøgle. Nogle systemer giver derudover mulighed for at kunne bruge sin telefon til at åbne døre eller små adgangskort, hvilket kun giver dig endnu mere fleksibilitet.

Kontakt os

Eller ring 30 24 7 365

3 gode grunde
til at vælge Delocks+

  • 35 års erfaring som certificeret låsesmed
  • Altid klar til at hjælpe og yde den bedste service

  • Høj kundetilfredshed med positive anmeldelser

Hos os kan du få adgangskontrol til dit erhverv

Som arbejdsgiver er det uhyre vigtigt at føle sig i kontrol over enhver situation, og det kan du være, når du får installeret adgangskontrol til erhverv. Vi forhandler flere af de største mærker og systemer som Salto, CLIQ og SmartAir, så vi er sikre på, at vi kan finde det helt rigtige system til dig og din arbejdsplads.

Det er dog ikke kun for dig som leder, at et smart system som dette hjælper, da dine ansatte også vil føle sig mere trygge og sikre ved, at de er klar over, at der ikke kan komme tyveknægte ind på kontoret og stjæle deres ting, når de kigger væk. Med et avanceret og smart system som dette, kan du også aflåse dele af arbejdspladsen efter lukketid, eller låse samtlige døre, når alle medarbejdere har forladt adressen. Mulighederne er mange, og
fleksibiliteten i disse systemer er enorm, så det er kun et spørgsmål om, hvad du har brug
for til dit arbejde.

Vi samler på glade kunder

Vi tilbyder følgende mærker til adgangskontrol:

  • Salto

  • VingCard

  • SmartAir

  • CLIQ

  • Simons Voss

  • Paxton

  • Bewator

Vi kan hjælpe dig med adgangskontrol i hele København og omegn.

Det er vigtigt at kunne sikre sin arbejdsplads med adgangskontrol i København og omegn, uanset hvor man er henne i hovedstaden, men det er endnu vigtigere, når virksomheden er placeret i eller omkring København. Dette skyldes, at der ganske enkelt bare bor flere mennesker i vores hovedstad, og du skal derfor være mere opmærksom på, at det kun er dem, der har noget at lave på adressen, der også kan komme ind i bygningerne.

Du kan helt enkelt hjælpe dine ansatte med at føle sig sikre og have både dine egne og deres værdier beskyttet ved at installere et smart system, der gør det muligt for alle at vide, hvem de er i lokale med. Derudover skal dine ansatte aldrig være nervøse for at tabe en nøgle, da de elektroniske systemer hurtigt kan aktiveres og deaktiveres, hvilket gør det umuligt at misbruge en tabt brik eller adgangskort.

Privat
Erhverv
Overvågning

Kontakt os i dag

Lyder det her som noget for dig og din arbejdsplads? Ring til os på 30 247 365 eller skriv en mail til kontakt@delocksplus.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Vores erfarne personale vil skræddersy et tilbud, der passer perfekt til dig og din virksomheds behov, og det er uanset virksomhedens størrelse eller formål. Vi er, ligesom alle vores systemer, meget fleksible og i stand til at finde det, der passer 100 procent perfekt til dig.

Kontakt os

Eller ring 30 24 7 365