Vores historie

Hos DELOCKS+ er vores medarbejdere fagligt kompetente, erfarne låsesmede med 35 års erfaring. Vi er stolte af at kunne sige, at vores team består af kvalificerede låsesmede med alle nødvendige certifikater til at håndtere alle former for låse- og sikkerhedsopgaver.

Uanset hvor eller hvornår du har brug for en dygtig låsesmed, står vi til rådighed med professionel vejledning, god hurtig service, et ordentligt håndværk med det nyeste og mest effektive udstyr inden for tyverisikring.​

Kontakt os

Eller ring 30 24 7 365

KUNDERNE ER ALTID I FOKUS

Vores mål at give dig den ultimative tryghed og sikkerhed ved at levere løsninger, der er skræddersyet til dine behov og budget. Vi er altid klar til at hjælpe og give dig råd og vejledning om, hvordan du kan forbedre sikkerheden i dit hjem eller din virksomhed.

Virksomhedens værdier er baseret på professionalisme, tillid, effektivitet og kundetilfredshed. Vi forstår, at hver kundes behov er unikke, og vi stræber efter at levere personlige og skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov.

Vi tror på at opbygge langvarige relationer med vores kunder, og vores værdier er centreret omkring kundetilfredshed. Vi arbejder hårdt for at sikre, at du altid er tilfreds med vores service, og vi stræber efter at overgå dine forventninger hver gang.

Vi samler på glade kunder

om Delocksplus

VI SIKRER DIN EJENDOM MED DEN NYESTE TEKNOLOGI OG VIDEN

Hos Delocks+ er vi ikke kun låsesmede, vi er også din sikkerhedspartner. Vores værdier bygger på en mission om at beskytte dig og dine ejendomme ved at levere en række pålidelige, effektive og skræddersyede sikkerhedsløsninger.

Vi har flere års erfaring inden for låsebranchen og er altid opdateret med den nyeste teknologi, så vi kan tilbyde dig de mest innovative og avancerede sikkerheds løsninger på markedet.

Vi tror på at opretholde de højeste standarder for kvalitet og service, og vi går aldrig på kompromis med vores integritet eller troværdighed. Vi er stolte af vores ekspertise og vores evne til at yde den bedste service til vores kunder.