Låsesystemer

Hos DELOCKS+ kan vi hjælpe dig med at vælge det system der passer bedst til jeres behov.

Vi hjælper private, erhverv og ejendomsforeninger med at holde ubudne gæster væk.

Du får en skræddersyet løsning der dækker dit behov. Låsesystemer fås i dag med forskellige medier som, nøgle, mobil, kode, kort eller brik.

HVILKE ÅRSAGER ER DER TIL UDSKIFTE SINE LÅSESYSTEMER

Et gammelt låsesystem kan være en dyr omkostning at drifte, da både nøgler og cylindre er meget dyrere på et ældre system end et nyt, samt at sikkerheden er bedre pga kopibeskyttelse af nøgler og dirke sikkerhed på cylindrene, da patentet ophører og de bliver kopierbare i hælebarer, for ikke at nævne de alle de forsvundne nøgler der generelt er en del af i et ældre system.

Når man overtager en ny bolig, er der ingen garanti for, at nøgler til eksisterende låsesystemer ikke er delt ud til højre og venstre. Har tyveknægte frit adgang til din låsesystemer, bliver det svært at få ens forsikringsselskab til  at dække indbruddet.

Alt det kan undgås ved at tage affære i god tid, og få udskiftet til et nyt låsesystem – det hjælper vi gerne med.

Kontakt os

Eller ring 30 24 7 365

3 gode grunde
til at vælge Delocks+

 • 35 års erfaring som certificeret låsesmed
 • Ingen skjulte gebyrer og overholder altid aftaler vedrørende pris

 • Høj kundetilfredshed med positive anmeldelser

Salto – elektronisk låsesystemer

Vi tilbyder også elektroniske, brugervenlige og funktionelle låsesystemer fra SALTO.

SALTO låsesystem har et højt sikkerhedsniveau, og er derfor velegnet til både hoteller, virksomheder, ejendomme, institutioner, fitnesscentre mv.

Låsesystemet bliver nemt og hurtigt låst op med identifikationmedier som enten nøglebrik, berøringsfrit kort eller chipkort, og er ekstra sikret for hærværk, med indvendig elektronik, samt testet og godkendt til 30 mins brandtræthed.

SALTO låsesystemet kan kombineres med eventuelle eksisterende låsesystemer, -cylindere og -kasser, og vi sørger naturligvis for, at installere og montere låsesystemet efter jeres ønsker og behov.

Vi samler på glade kunder

Vores mange glade kunder vælger os typisk pga:

 • 30 års erfaring og certificeret forhandlere af markedets bedste låsesystemer

 • Vi sender kun certificerede låsesmede til at udføre arbejdet

 • Højt serviceniveau og hurtig levering af jeres systemer

 • Faglig stolthed – vi sætter en ære i den høje kvalitet

 • Lave priser og ingen skjulte gebyrer

Vi tilbyder låsesystemer til følgende mærker:

 • Ruko

 • AssaAbloy

 • Medeco

 • Iseo

 • Kaba

 • Evva

 • Gege

 • Dorma

 • SALTO

 • Simon Voss

Simon Voss – elektronisk låsesystemer

Hurtig digitalisering, stigende sikkerhedskrav og stadig mere fleksible arbejds(tids-)modeller: Et mekanisk låseanlæg kan ikke længere følge med disse aktuelle udviklinger. Moderne, sikker og fleksibel låsning sker i dag digitalt, helst med et SimonsVoss låseanlæg. For øvrigt: Mekaniske låse kan uden problemer og uden kabler erstattes alle steder med digitale låseanlæg. Hvad enten det er i nybyggeri eller ældre byggeri, mange eller få døre, en bygning eller flere adskilte steder.

 

Ruko låsesystem

Vi tilbyder også Ruko låsesystemer og nøgler for både private og erhverv.

​​Ruko producerer en række låsesystemer af høj kvalitet, der imødekommer forskellige sikringskrav. Det vil derfor altid være muligt, at få et låsesystem til din ejendom, som passer til netop dit sikringskrav.​

Ved at vælge et Ruko låsesystem, får du højeste sikkerhed, funktionalitet og flot design til fornuftige penge. Hele produktserien der lever op til høj brugervenlighed og holdbarhed, uanset hvilket produkt du vælger.

Professionel rådgivning fra din låsesmed

Der er mange forskellige løsninger, når det kommer til låsesystemer i ejendomme. Det kan derfor være lidt af en jungle at finde ud af, hvad der passer bedst til din situation. Vores dygtige låsesmede står klar til at rådgive dig, med at finde den rette løsning til dig og dit hjem, sommerhus, virksomhed eller ejendom.

Der er stor forskel på, om det er et låsesystem til en almindelig hoveddør, eller der skal en elektronisk løsning til – for eksempel i en virksomhed. Vi kigger på din pågældende situation og kommer med vejledning til, hvad du vil få mest ud af. Vi kan også rådgive om, hvorvidt du skal benytte et Ruko-, Salto- eller et helt andet låsesystem.

Privat
Erhverv
Overvågning

Vi hjælper dig med at finde det rette låsesystem

Vi kan hjælpe dig, når du skal have et nyt låsesystem. Vi står både for den rådgivende og eksekverende del. Vi er certificerede låsesmede med mange års erfaring, hvorfor du trygt kan overlade dit låsesystem i vores hænder. Ønsker du at høre mere om vores priser, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Vi tilbyder også professionel service og vedligeholdelse af sikkerhedsdøre, så du er sikret den optimale funktion og sikkerhed.

Få en pris på dit låsesystem ved at ringe på 30 24 7 365, eller skriv til kontakt@delocksplus.dk

Kontakt os

Eller ring 30 24 7 365