Oplukning af Dør

Har du låst dig ude af din bolig eller lejlighed?

Er du frustreret og har brug for professionel hjælp til oplukning af døren hurtigst muligt?

Hos os kan du få hjælp til at få din låste dør åbnet uanset tidspunkt.

Vi er dedikerede til at give hurtig og effektiv hjælp, så du kan komme ind igen, når uheldet er ude.

DELOCKS+ LÅSE OG SIKRING HAR DØGNSERVICE

Hos Delocks+ er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi ved at det kan være frustrerende og stressende, hvis du har mistet din nøgle eller har en anden låseopgave, som du har brug for hjælp til.

Derfor har vi døgnservice, så du altid kan komme i kontakt med os – oftest fremme ved dig indenfor 30 minutter, så du ikke skal vente for længe. Vi sørger for, at du hurtigt kan komme tilbage til din hver dag i dit hjem eller på arbejdspladsen.

Kontakt os

Eller ring 30 24 7 365

3 gode grunde
til at vælge Delocks+

  • 35 års erfaring som certificeret låsesmed
  • Bestræber sig på at være hos kunden indenfor 30 minutter

  • Høj kundetilfredshed med positive anmeldelser

Hvordan vælger man den rigtige dørlås?

Når du skal vælge den rigtige dørlås til dit hjem, er der flere ting du skal tage højde for.

Først og fremmest er det vigtigt, at du vælger en lås, som passer til dine sikkerhedskrav. Du bør også tænke på størrelsen og hvor let den er at installere.

Det kan også være en god idé at vælge en lås, der matcher dørens udseende for et ensartet udtryk. For at sikre, at du vælger den rigtige lås, kan det være en god idé at søge rådgivning hos en ekspert.

 

Vi samler på glade kunder

Skal du have hjælp til:

Hvordan undgår man at nøglerne til en låst dør bliver væk?

En god måde at undgå at nøglerne bliver væk, er at gemme dem i et sikkert sted. For eksempel i en lomme, en taske eller et skab. Du kan også overveje at få en nøgleboks til at opbevare nøglerne, så du kan hurtigt få adgang til dem, når du har brug for dem.

Endelig kan du overveje at få lavet et ekstra sæt nøgler til at opbevare et andet sted, så du altid har en ekstern reserve, hvis du mister dine nøgler. Der er mange løsninger, men de skal selvfølgelig også passe til din hverdag og rutiner. Det hjælper vi dig gerne med råd og vejledning, når vi har fået døren til din bolig eller lejlighed åbnet.

Privat
Erhverv
Overvågning

Kontakt os helt uforpligtende med det samme

Du kan kontakte din låseservice i Hvidovre 24/7 365 dage om året, hvis du akut får brug for hjælp. Du ringer bare til vores døgnvagt også bestræber vi os på at være hos dig inden for 30 min, vi tilbyder alle akutte låse opgaver i Hvidovre og omegn.

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så ring til os på 30 24 7 365, både dag og nat.

Kontakt os

Eller ring 30 24 7 365