LÅSESMED HVIDOVRE

Låsesmed i Hvidovre

Har du brug for en fagstærk låsesmed Hvidovre? Så er du kommet til det rette sted. Vores certificeret specialister rykker akut ud, når du fx har låst dig ude af din bolig eller bil? Vi kan også udskifte dine låse til skarpe priser.

Vi udfører opgaver til både private og erhverv. Vores certificeret medarbejdere kan klare alle opgaver inden for låsefaget. Uanset hvad dit behov er, så er vi den rette at ringe til, når du skal bruge en låsesmed i Hvidovre. Som en ekstra bonus, har vi tilfredshedsgaranti, når du bruger os.

Ring til os uforpligtende i dag. Vi rådgiver og vejleder til den bedste løsning.

Kontakt os

Eller ring 30 24 7 365

Privat

Hvad er vores priser?

Prisen starter fra 650 kr. Det kan derfor sagtens gøres billigt hvis du har låst dig ude, eller hvis du har behov for en fast aftale, kan dette også laves med faste priser. Vi tilbyder nemlig også låseservice til erhverv.

Kontakt Delocks+ låsesmed i Hvidovre

Skal DELOCKS+ være din foretrukne låsesmed i Hvidovre? Så kontakt os i dag, vi kommer ud uanset om det er i dagtimerne eller midt om natten, så står vores kompetente låsesmed klar til at komme ud og hjælper dig. Du kan derfor trygt ringe til os på 30 24 73 65.

Erhverv

Vi samler på glade kunder

om Delocksplus

CERTIFICERET LÅSESMED I HVIDOVRE

Det kan være smart at anvende en certificeret låsesmed Hvidovre, når uheldet er ude. Låse i bolig eller bil holder tyvene væk. Når du bruger specialiseret arbejdskraft til enten reparation, åbning eller udskiftning af dine låse, skal det gøres korrekt.

Hos Delocks+ har vi mere end 35 års erfaring. Vores specialister har alle nødvendige certifikater til at udføre arbejdet korrekt – gælder alle låse opgaver. Samtidig er alle køretøjer, som kommer ud på din adresse udstyret med alt det nyeste værktøj inden for branchen.

I dag har Delocks+ flere erhvervsaftaler og faste serviceopgaver i Hvidovre. Vi er omegnens foretrukne låsesmed og vi står altid klar til at hjælpe lokalt.

FÅ DIN LÅSESMED AKUT UD I HVIDOVRE

Du kan kontakte din låseservice i Hvidovre 24/7 365 dage om året, hvis du akut får brug for hjælp. Du ringer bare til vores døgnvagt også bestræber vi os på at være hos dig inden for 30 min, vi tilbyder alle akutte låse opgaver i Hvidovre og omegn.

Vi er eksperter som låsesmed i Hvidovre hvilket også inkluderer at, vi kan komme ud og tjekke dine døre og vinduer, og se om de er sikre nok i forhold til indbrud, og herigennem vil vi så råde og vejlede dig til den løsningsmulighed der passer bedst til dine behov.

Kontakt os

Eller ring 30 24 7 365